Handelsbetingelser

Vilkår for at handle i CK SafetyWear

CK SafetyWear kan benyttes af alle og butikken ajourføres jævnligt. Alle varer som du bestiller, bliver leveret direkte til oplyste adresse. 
CK SafetyWear benytter kun de registrerede oplysninger til ordrebehandling. Kundeoplysninger bliver ikke 
solgt videre til tredje part. Du bliver kun kontaktet i forbindelse med en konkret handel foretaget af 
dig som køber. 

Vi opbevarer oplysningerne i minimum 5 år, som det er påkrævet i regnskabsloven. 

Ordreoplysninger skal anføres på dansk. Kontrakter indgås ligeledes på dansk.

Administrationsomkostninger.

Når du handler hos CK SafetyWear bliver der ikke pålagt administrationsomkostninger på dit køb, uanset ordrens størrelse.

Persondatapolitik

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med * navn, *adresse og * e-mail-adresse.

Vi foretager kun registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Kun administrationen og bogholderi har adgang til de registrerede oplysninger.

Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret i forbindelse med betaling med dankort. Dette gøres med SSL kryptering.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

E-markedsføring

Der udsendes ingen e-mail-reklame eller lignende fra CK Safetywear.

Køb

Alle som er over 18 år og i besiddelse af et gyldigt Dankort/Visa/Visa Electro/VPay/MasterCard/Eurocard/Maestro/JCB/MobilePay/EAN nr og Bankoverførsel kan handle i CK Safetywear. Ved bestilling til en angivet adresse benyttes GLS til forsendelse. Leverance kan ske inden for Danmarks grænser (undtagen Grønland og Færøerne). CK SafetyWear sørger for forsikring af alle forsendelser fra os til den angivne leveringsadresse. I forbindelse med at pakken er beskadiget eller bortkommet holdes du som kunde skadesløs. Kontakt i disse tilfælde CK SafetyWear hurtigst muligt. Eventuelt oplyst leveringstidspunkt er kun vejledende. Alle køb leveres fragtfrit indenfor Danmarks grænser (undtagen Grønland og Færøerne).

Alle priser er angivet i danske kroner inkl. moms.
Der tages forbehold for udsolgte varer, leverandørsvigt, opdateringsfejl, trykfejl samt moms- og afgiftsændringer.

Betaling

I CK SafetyWear kan der betales med Dankort/Visa/Visa Electron/VPay/MasterCard/Eurocard/Maestro/JCB/MobilePay/EAN nr. eller bankoverførsel (Reg. nr. 6820 Kto. nr. 1380455) .

Vi sender ikke pr. efterkrav.

Fortrydelsesret

Når du køber varer online, har du altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du får varen i hænde. Fortrydelsesretten er betinget af, at varen returneres i samme stand og mængde som ved modtagelsen, for købers regning. Er dette ikke muligt på grund af en hændelig skade, bedes du oplyse årsagen hertil.

Du kan fortryde købet ved, at sende varen retur til:

Euro-Dan Sko A/S

Prins Christians Kvarter 32

DK-7000 Fredericia

Vedr.: CK SafetyWear

Ps. det SKAL være direkte til adressen og IKKE til en Pakkeshop !


Du bedes dog på forhånd advisere os, ved enten at skrive til claus@ck-safetywear.dk eller ringe på Mobil nr. 51 93 21 61


Husk at vedlægge/medbringe kopi af faktura og vær opmærksom på rigtig emballering så varen ikke går i stykker ved returforsendelse. Som kunde betaler du selv fragten ved returnering. Ved modtagelse af den returnerede vare, så kontrolleres tilstand og hvis alt er i orden tilbageføres udestående beløb snarest muligt. I tilfælde af, at tilbagebetaling ikke er kommet inden for 30 dage, så forrentes beløbet efter reglerne i lov om renter ved forsinket betaling.

Reklamationsret

Ved varer betalt online og leveret til en angivet adresse har du altid 24 måneders reklamationsret fra modtagelsen. Pas derfor godt på den medfølgende faktura. Eventuelle reklamationer bedes sendt til Euro-Dan Sko A/S, dog med kontakt til CK SafetyWear først - som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

CK SafetyWear er ikke ansvarlig for varens stand, hvis kundens anvendelse af varen har forårsaget skade eller hvis der har været foretaget indgreb i varen som ikke er sket i overensstemmelse med vejledning fra os medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Annullering af ordre.

Ønsker du at annullere din ordre så kontakt os på e-mail og oplys fakturanummer. Du vil herefter modtage en bekræftelse på ordre annulleringen. Hvis varen er afsendt kan vi selvfølgelig ikke nå at stoppe pakken.

Ved modtagelse af den returnerede vare tilbageføres beløbet snarest muligt. I tilfælde af, at tilbagebetaling ikke er kommet inden for 30 dage, så forrentes beløbet efter reglerne i lov om renter ved forsinket betaling.

Øvrige forhold

CK SafetyWear kan ikke gøres ansvarlig for ikke at opfylde sine forpligtelser i forbindelse med udefrakommende faktorer såsom: strejke, lockout, blokade, brand, fejl i levering fra underleverandør etc. CK Safetywear fralægger sig ansvar for indirekte tab, medmindre andet følger af dansk rets almindelig regler.

CK SafetyWear tager forbehold for trykfejl og evt. leveringssvigt.

Sikkerhed hos CK SafetyWear

CK SafetyWear er godkendt af PBS til at modtage betaling med Kreditkort etc.

På nedenstående links kan du samle oplysninger inden du handler med kreditkort på internettet: 

www.forbrug.dk (PBS)

www.fbr.dk (Forbrugerrådet)

www.forbrugersikkerhed.dk (FDIH/Forbrugerrådet)

www.kfst.dk (Forbrugerstyrelsen)

www.net-tjek.dk (Forbrugerstyrelsen- med karakterbog over onlinebutikker)

www.fi.dk ( Forbrugerinformation)

 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, 

Toldboden 2, 8800 Viborg. 

 

Du kan klage til Center for Klageløsning via Nævnenes Hus' klageportal: https://kpo.naevneneshus.dk/Public/Home/ChooseLoginProvider?returnUrl=https://kpo.naevneneshus.dk/External

 

EU-Kommissionen online klageportal kan også̊ anvendes ved indgivelse af en klage. 

Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr 

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse [xx@yy.dk].

 

Klagemulighed med Tryghedsmærket

Du kan oprette en klage via Tryghedsmærket og forsøge at løse problemet i samarbejde med webshoppen og Tryghedsmærket inden du klager ved hjælp af ovenstående muligheder. 

 

Du kan oprette klagen her https://tryghedsmaerket.dk/complain